Om oss

KFF AB erbjuder moderna verksamhetslokaler, lagerlokaler, personalutrymmen och kontor till attraktiva hyresnivåer. Idag bedriver vi säsongsförvaring av båtar, husbilar, husvagnar, bilar etc. och vi ser en ständigt ökande efterfrågan av våra tjänster, det har medfört att vi nu även tillhandahåller service till våra kunder i form av tvätt, polering, vaxning, batteriservice, hämtning och lämning av objekt, gasolförvaring.

adress

ADRESS
Lancashirevägen 32
81940 Karlholmsbruk

ÖPPETIDER
Mån – Tors 08-16
Fredag 08 – 12

Affärside och vision

KFF AB (Karlholms Fastighetsförvaltning AB) finns i Karlholmsbruk i Tierps kommun. Vårt centrala läge i Sverige med 4 mil till Gävle hamn, 30 minuter till Forsmark och 70 minuter till Arlanda skapar goda förutsättningar för en lönsam etablering och förvaring i våra lokaler. Målsättningen för bolaget är att positivt utveckla företaget och att medverka till ett attraktivt samhälle (Karlholm) där flera företag tillsammans kan skapa nya arbetstillfällen och med det bidra till en positiv utveckling av orten.

KFF AB erbjuder moderna verksamhetslokaler, lagerlokaler, personalutrymmen och kontor till attraktiva hyresnivåer. Idag bedriver vi säsongsförvaring av båtar, husbilar, husvagnar, bilar etc. och vi ser en ständigt ökande efterfrågan av våra tjänster, det har medfört att vi nu även tillhandahåller service till våra kunder i form av tvätt, polering, vaxning, batteriservice, hämtning och lämning av objekt, gasolförvaring. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda vinterkonservering och service av båtmotorer, reparationer & försäkringsärenden.

Vi är numera återförsäljare av batterilagrets sortiment och vi lagerför hos oss ett standard sortiment av Batterilagret

Våra lokaler

I våra lokaler finns idag flera olika hyresgäster som tillsammans skapar goda förutsättningar för en fungerande infrastruktur. Vi stödjer varandra i flertalet frågor.

En modern och välutrustad tvätthall erbjuder vi våra kunder med tillgång dygnet runt, bokning på nätet. Här finns också tryckluft och möjlighet att byta däck. Även en utbildningslokal finns inrymd i våra lokaler, plats för 20 talet, vi kan till de erbjuda lokal för praktiskt övande.

Förråds uthyrning: fråga oss, vi hjälper er att hitta en bra lösning.

Fastighetsägare

Fredrik Eriksson

Fastighetsägare KFF AB
Telefon: 0703880114

Kontakt

Hitta till oss